Samarbeta med oss

Som er samarbetspartner inom parkering hjälper vi er att höja kvaliteten och öka lönsamheten på er parkeringsanläggning.

Köpcentrum

Som er samarbetspartner inom parkering hjälper vi er att höja kvaliteten och öka trivseln/miljön på er parkeringsanläggning. Vi tar fullt ansvar, så att ni lugnt kan fokusera på er verksamhet.

Läs mer här →

BRF parkering

Vi erbjuder tjänster som hjälper er till en effektiv hantering av bostadsrättföreringens parkeringar.

Läs mer →

Laddplatser

Citypark erbjuder nu en komplett lösning för laddstolpar och betallösning. Era kunder kan snabbt och enkelt, utan någon extra app eller registrering, starta parkering på el-platsen direkt via sin korttidsparkering.

Läs mer här →

Hotell

Idag samarbetar vi med flera hotell på de orter vi finns. Våra tjänster för Hotell är väldigt uppskattade och förenklar arbetet för era receptionister.

Läs mer här →

Annonsera

Parkeringshusreklam har i alla tider används för att snabbt och effektivt nå många människor.

Läs mer →

Underhåll

En välskött parkering och tydligt markerade platser i form av linjer och skyltning är det som ger första intrycket på området.

Läs mer →

Mer om vår bakgrund, kunnande och service.

Citypark har bedrivit parkeringsverksamhet sedan 1995.

Vi har en gedigen erfarenhet av och kunskap om att utveckla centrumlägen med hjälp av parkeringslösningar. Förutom våra egna parkeringsanläggningar förvaltar vi även anläggningar som ägs av andra.

Huvudkontoret ligger i Uddevalla, där vår kundservice svarar på alla frågor och tar hand om allt annat inom området parkering.

Vår servicepersonal har daglig tillsyn av p-anläggningarna. Vi vill ligga i framkant av den tekniska utvecklingen för dessa, vilket även innefattar energieffektivisering, säkerhetsfrågor och tillgänglighet.

Säkerhetsfrågan anser vi vara mycket viktig, och därför arbetar vi kontinuerligt tillsammans med mark- och fastighetsägare att ständigt uppdatera säkerhetsgraden på p-anläggningarna, genom t.ex. ny strategisk belysning, ommålning, nya betal- och inpasseringssystem.