Laddplatser för offentliga parkeringar

Ligg i framkant och erbjud era kunder/besökare laddplatser på era markytor!

Citypark erbjuder nu en komplett lösning för laddstolpar och betallösning. Era kunder kan snabbt och enkelt, utan någon extra app eller registrering, starta parkering på elplatsern direkt via sin korttidsparkering.

Allt fler väljer elbilar både privat och i arbetslivet. Detta ökar efterfrågan på möjligheter att enkelt kunna parkera och ladda sitt fordon dit man kommer.

Laddeffekt/typ av uttag

Marknaden erbjuder en rad olika lösningar med allt från långtidsladdning till snabbladdning.
Vad klarar er fastighet av? De flesta stolpar är utrustade med en lastbelastning som gör att den inte belastar mer än vad huvudsäkringen håller för. Vi brukar erbjuda våra kunder typ-2 uttag som och också de uttag som är snabbast växande i laddningsvärlden.

Betalning

Ge era kunder större chans att betala för platsen. Vi erbjuder nu betalning via smsbetalning för laddplatser. Detta gör att man når ut till en större målgrupp än att binda betalningsmöjligheter för laddning. Prissättning väljer ni som markägare – men vi är gärna med i diskussionen så ni är uppdaterade med de senaste marknadspriserna!

Placering

Det finns många möjliga placeringar för laddstolpar och efter besök hos er så sätter vi ihop ett paket efter era önskemål och behov. Laddstolpar kan monteras på fristående stolpe/husvägg, garage eller utomhus. Vi hjälper er hitta den lösning som passar era förutsättningar bäst!
Boka ett kostnadsfritt besök från oss för att se vad vi kan göra på just er anläggning.

Jag vill bli kontaktad

  Namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Ev. meddelande

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  KONTAKTUPPGIFTER
  Ansvarig: Tobias Savola
  E-post: tobias.savola@citypark.se