Underhåll

UNDERHÅLL AV PARKERINGSYTOR

En välskött parkering och tydligt markerade platser i form av linjer och skyltning är det som ger första intrycket på området. Vi på Citypark erbjuder alla avtalskunder en rad olika tjänster för att få ert område till det där lilla extra och ge ett bra första intryck!

LINJERING
Vi målar alla olika förekommande typer av parkeringar parkeringsfickor och P-platser. Vi utför parkeringsmålning både när det gäller heldragna linjer och T-markeringar (rekommenderat). Utöver själva linjerna för parkeringsplatsen erbjuder vi även målning av tillhörande markeringar och symboler. Kanske är det dags att erbjuda elbilsladdning på ert område och då också markering i marken för detta.

STÄD, UNDERHÅLL & SOPNING
Isgrussopning – När våren närmar sig är det dags för vårstädning och upptag av isgruset. Vi erbjuder alla våra kunder runt om i väst sopning på området och kommer gärna ut till er för att lämna en offert!

Städ/underhåll – Vi erbjuder alla våra avtalskunder löpande städ/underhåll på området från skräpplockning och tömning av sopkärl.

ASFALTREPARATIONER
Efter en vinter så har det varit höga påfrestningar för alla asfalterade ytor och de flesta skador/hål blir efter vintern. Det är viktigt att man snabbt lägger igen hål som uppkommit då dessa annars ökar i storlek snabbt och kan blir svåra hål att reparera om man väntar för länge. Citypark gör alla typer av asfaltsreperationer av mindre hål till hål upp mot 1 meter i diameter.

Vi lämnar gärna ett kostnadsförslag för det ni är behov av!

Jag vill bli kontaktad

  Namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Ev. meddelande

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  KONTAKTUPPGIFTER
  Ansvarig: Tobias Savola
  E-post: tobias.savola@citypark.se