Köpcentrum

Parkeringslösningar FÖR KÖPCENTRUM OCH HANDELSOMRÅDEN

På Citypark erbjuder vi tjänster som hjälper er till en effektiv hantering av Köpcentrum/handelsområden med parkeringar. Genom vår fullservicelösning och marknadsanalys hittar vi bästa lösningen för just ert område!

SAMARBETE OCH UTVECKLING MED CITYPARK
Som er samarbetspartner inom parkering hjälper vi er att höja kvaliteten och öka trivseln/miljön på er parkeringsanläggning. Vi tar fullt ansvar, så att ni lugnt kan fokusera på er verksamhet.

Skyltningen för ett område är det första man ser när man kör in på en parkeringsanläggning. Därför är det extra viktigt att budskapet är tydligt och korrekt, dels för att inte skapa onödiga frågor men också ett bra första intryck!

SERVICE, TRIVSEL & SÄKERHET
En väl fungerande parkering innebär välmående för personal och era kunder. Vi på Citypark har över 20 års erfarenhet av att skapa omgivningen mervärde och samtidigt bidra till en trafiksäker och framkomlig miljö. En väl bevakad anläggning ökar tryggheten för området.

UTVECKLA
Underhållsplan och se anläggningen från besökarnas perspektiv är en av de viktigaste frågorna. Förbättringar på ett område/garage kan handla om målning, översyn, förbättring av belysning, installation/drift av portar och i en del fall även installation av övervakningskameror. Vi säkerställer att ytorna utnyttjas effektivt, att driften sker professionellt och att parkeringen blir en positiv upplevelse för våra gemensamma kunder.

KOSTNADSFRITT MÖTE
Boka ett kostnadsfritt besök med oss för att se vad vi kan göra på just er anläggning. Vi skräddarsyr området efter era önskemål och är övertygade om att ni ej kommer att bli besvikna på det vi har att erbjuda er.

Jag vill bli kontaktad

  Namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Ev. meddelande

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  KONTAKTUPPGIFTER
  Ansvarig: Tobias Savola
  E-post: tobias.savola@citypark.se